Banca Transilvania susține Făget MTB Marathon și Făget Trail Running 2015

publicat in 10 Martie 2015

Aceasta ar putea fi povestea unui succes local. Sau al unuia național. De fapt, dacă stăm să ne gândim, mai degrabă e povestea unui succes regional. Făget MTB Marathon, unul dintre cele mai apreciate maratoane de mountain bike din România, care a câștigat atenția sportivilor și din împrejurimile țării, și-a făcut un nou prieten de încredere: Banca Transilvania. Compania bancară cu sediul în Cluj-Napoca va susține ediția din acest an a întrecerii de mountain bike și va face același lucru și pentru „sora” mai mică a acesteia, întrecerea de alergare Făget Trail Running.

Odată cu acest eveniment cât se poate de încurajator și fericit, se vor schimba și denumirile competițiilor, așa că de acum încolo, vă rugăm să stați cu ochii-n patru după Banca Transilvania Trail Running și Banca Transilvania MTB Marathon. „Faptul că tot mai multe nume importante se implică în susținerea inițiativelor și competițiilor Clujul Pedalează nu poate decât să ne bucure și să ne confirme că am făcut bine tot ce am derulat în cei patru ani de când existăm. Iar cu ajutorul unor parteneri de nădejde, precum Banca Transilvania, avem ocazia să perfecționăm și să ducem la un nivel superior toate evenimentele noastre”, spune Levente Kertesz.

Restul detaliilor despre întreceri rămân neschimbate, iar acum, cu 45 de zile înainte de a se auzi împușcătura pistolului de start, peste 570 de persoane, din România, Ungaria, Republica Moldova Italia și Germania, și-au trecut numele pe lista de start. Te așteptăm la Cluj în ultimul weekend din aprilie!

Distribuie

URMARESTE-NE!
Parteneri:
Sponsori:
Colaboratori:
Parteneri media: