Au fost stabilite traseele de la Banca Transilvania Trail Running & MTB Marathon powered by Vodafone

publicat in 1 Aprilie 2015

După o perioadă mai lungă decât ne așteptam, am reușit să ajungem la forma finală a traseelor de la Banca Transilvania Trail Running & MTB Marathon powered by Vodafone, concursuri programate pentru 25 și 26 aprilie. Și vă spunem de pe acum – nu vă lăsați păcăliți de faptul că sunt mai scurte ca în alți ani!

Traseul scurt al cursei de mountain bike va măsura 26 de kilometri și 776 de metri diferență de nivel, în timp ce cel lung vă va purta cale de 55,5 kilometri, cu o diferență de nivel de 1.677 de metri. Ruta va diferi față de anii trecuți pentru că, din păcate, Pădurea Făget nu mai este atât de bogată cum era cândva, iar pe deasupra capriciile vremii au făcut unele zone pur și simplu impracticabile. De fapt, mare parte din perioadă scursă de la începutul acestui an ne-am ocupat cu găsirea unei configurații cât mai antrenanente de traseu pentru voi, iar rezultatul, spunem noi, e în măsură să facă pe oricine să exclame: „Mai vreau o tură!”.

Dacă traseul scurt, care va reprezenta și traseul cursei de alergare, își are cel mai dificil punct la jumătatea sa, cel lung va conține o succesiune de urcări până la, aproximativ, parcurgerea a trei sferturi din distanța totală, fiind trecute vârfurile Măgura și Peana. După aceea urmează o lungă coborâre, un ultim deal și vale până la sosire. La fel de important este că durul deal Golgota va ieși în calea voastră indiferent ce traseu veți alege. De asemenea, pe ambele trasee se vor afla, la un interval regulat, puncte de alimentare, de unde veți putea să vă reenergizați cu diferite alimente sau să beți un pahar cu apă sau izotonic.

Hărțile celor 3 întreceri, precum și o hartă dedicată special punctelor de alimentare le puteți găsi la secțiunea Traseu a evenimentului Banca Transilvania Trail Running & MTB Marathon powered by Vodafone de pe clujulpedaleaza.ro.

 

Distribuie

URMARESTE-NE!
Parteneri:
Sponsori:
Colaboratori:
Parteneri media: