Ultimele zile de înscrieri la BT Trail Running și MTB powered by Vodafone

publicat in 21 Aprilie 2015

Cu greu ne putem stăpâni emoțiile pe măsură ce ne apropiem de ultimele două zile ale acestei săptămâni, când vă vom oferi cele două competiții sportive mult așteptate de către voi – Banca Transilvania Trail Running și MTB Marathon powered by Vodafone.

Pregătirile au intrat pe ultima sută de metri și acum facem reglajele fine pentru ca totul să funcționeze brici, mai ales că numărul vostru, al celor care participă, a depășit 1.000, lucru care ne face o mare onoare și ne obligă la și mai multă responsabilitate față de voi. Dar și voi puteți contribui la bunul mers al evenimentelor, mai ales că ne-ar ajuta foarte mult să ne confirmați prezența la concursuri prin plata taxei de înscriere, care se poate achita până vineri, 24 aprilie, ora 18:00, indiferent de evenimentul la care participați. Dacă între timp v-ați răzgândit sau a intervenit ceva care nu mai poate face posibilă prezența voastră la Cluj-Napoca, ne pare rău, dar promitem că mai punem la cale întreceri la fel de palpitante.

Următorul pas după plata taxei este ridicare pachetului de înscriere, care se poate face  din 22 până în 24 aprilie, adică de miercuri până vineri, între 14.00 și 19.00 la Centrul Comercial Polus și în ziua de 25 aprilie, sâmbătă, de la 8.00 la 20.00, în același loc. Succes la antrenament și ne vedem la start!

Distribuie

URMARESTE-NE!
Parteneri:
Sponsori:
Colaboratori:
Parteneri media: