Cluj Bike și Trail Running Challenge 2015 au ajuns la final

publicat in 14 Septembrie 2015

Suntem bucuroși că s-a petrecut, nu triști că s-a încheiat. Ultima etapă din Cluj Bike & Trail Running Challenge 2015, care a avut loc weekend-ul trecut, ne-a dat ocazia încă o dată să vă vedem pe voi, participanții deveniți acum prietenii noștri, pentru o nouă întrecere în mijlocul naturii. Vremea a ținut cu noi și, sperăm, peisajele au mai înmuiat puțin momentele când mușchii vă gemeau urcând pantele frumoșilor, dar pretențioșilor Munți ai Gilăului. Astfel, împreună am scris o nouă filă din ceea ce vrem să devină tradiționala întrecere de septembrie Cluj MTB&Trail Running Challenge.

Din nou ați venit în număr mare și am încercat tot posibilul ca să vă oferim ce avem mai bun, atât în materie de trasee, cât și de atmosferă. Cei mai mulți dintre voi ați plecat mai bucuroși decât ați venit, poate unii dintre voi ar fi vrut ceva în plus, dar prezența voastră numeroasă este pentru noi imboldul de a merge mai departe cu ceea ce am început. Roadele muncii voastre se pot consulta pe site-ul oficial www.clujulpedaleaza.ro, unde am încărcat rezultatele complete, și tot aici puteți găsi și clasamentul final al Cluj Bike & Trail Running Challenge 2015, la capătul celor trei etape.

Despre cât de frumoase și solicitante au fost întrecerile noastre, fiecare poate avea propria părere. Noi rămânem la ideea că o cursă e atât de reușită pe cât sunt participanții de pătimași în goana lor pentru o zi memorabilă, totul în limitele fair-play-ului și a respectului pentru adversari. Îi felicităm pe câștigători și vă mulțumim tuturor celor care ați participat și, poate cel mai important, vă așteptăm din nou anul viitor, mai puternici, mai hotărâți și mai înflăcărați. Stați la curent cu toate noutățile despre Cluj Bike și Trail Running Challenge 2016 urmărindu-ne site-ul!

Sunteți extraordinari!

Cu drag,
Echipa Clujul Pedalează

Distribuie

URMARESTE-NE!
Parteneri:
Sponsori:
Colaboratori:
Parteneri media: