NapoCup XCO in Cupa Nationala a Romaniei!

publicat in 14 Aprilie 2017

Cea mai recență inițiativă lansată de Federația Română de Ciclism se numește Cupa Națională de XCO. Competiția este un sistem de curse tip cupă, alcătuită din 5 etape, desfășurate pe parcursul anului 2017. Prima etapă din Cupa Națională de XCO este chiar NapoCup XCO, care are loc în data de 29 aprilie!

Pentru ediția de debut, Cupa Nationala de XCO va reuni câte 5 din cele mai importante competiții de o zi de profil din țară, care vor constitui etapele întrecerilor. De-a lungul etapelor, primii clasați vor primi puncte în funcție de clasările obținute, pentru ca după parcurgerea lor să se stabilească clasamentul general final. Competiția e deschisă atât sportivilor români, cât și străinilor și se întinde din luna aprilie până în septembrie. Etapele din Cupa Nationala de XCO sunt:

  • Etapa 1: Napo Cup XCO (Cluj, CJ) -29 aprilie
  • Etapa 2: Cetatuia XCO (Iasi, IS) -18 iunie
  • Etapa 3: MTB Academy Cup (Campulung AG)- 15 iulie
  • Etapa 4: Dorna XCO (Vatra Dornei, SV) -29 iulie
  • Etapa 5: Moon Time Bike (Bucuresti)- 16 septembrie

Participarea la Cupa Națională de XCO este permisă doar sportivilor care dețin o licență UCI validă pentru 2017. Înscrierile în prima etapă se fac pe site-ul nostru, bifând căsuța care face referire la participarea în Cupă. De asemenea, acolo trebuie introdus un număr de identificare al licenței, care pentru sportivii de performanță va fi UCI ID, iar pentru cei amatori seria licenței. Mai multe detalii despre comeptiție se pot găsi pe site-ul Federației Române de Ciclism. Ne vedem la start!

Distribuie

URMARESTE-NE!
Parteneri:
Sponsori:
Colaboratori:
Parteneri media: