Banca Transilvania MTB powered by Vodafone sparge bariera de 1.000 de participanți

publicat 20 Aprilie 2015

În data de 26 aprilie, nu doar că vei participa la un concurs pe care nu îl vei uita prea curând, Banca Transilvania MTB Marathon powered by Vodafone, ci și la unul dintr-un club select printre competițiile de profil din România. Cu mândrie te anunțăm că tu și restul de participanți care v-ați înscris la cursa organizată de noi ați făcut ca întrecerea de această duminică să fie una dintre puținele curse din România care adună peste 1.000 de participanți la start. Cam atât voiam să îți zicem, iar acum ne întoarcem la treabă că avem o mulțime de oameni cărora le-am promis o cursă de excepție. Dacă nu ești încă printre aceștia, înscrierile sunt în continuare deschise!

Traseul BT MTB Marathon powered by Vodafone, pregătit să primească participanții

publicat 15 Aprilie 2015

Weekend-ul trecut, aproape 100 de pasionați de pedalat au răspuns „prezent” la tura de recunoaștere organizată de noi pe traseul Banca Transilvania MTB Marathon powered by Vodafone. Chiar dacă vremea a mai făcut unele mofturi, cărările se prezintă în stare bună, iar marcajele se află la locurile lor, așa că toți participanții se vor putea bucura din plin de noile rute, pe care le-am reconfigurat pentru această ediție a cursei. Știm că nu toți ați reușit să ajungeți la tura făcută sâmbăta trecută, așa că reluăm, pe scurt, descrierea traseelor:

Traseul scurt va măsura 26 de kilometri și 776 de metri diferență de nivel, însă nu te lăsa indus în eroare de lungimea sa redusă. Mare parte din acesta reprezintă o urcare constantă pe dealurile de lângă Cluj-Napoca, după care, pe principiul „ce urcă mai și coboară”, mergi la vale cale de mai mulți kilometri, după care dai de temutul deal al Gârbăului, între timp poreclit Golgota, de către noi, pasionații de pedalat. Motivul pentru care poartă acest nume probabil îl bănuiești, însă îți vom lăsa ție trăirea de a-l descoperi.

Traseul lung este mai bine de dublu ca lungime față de cel scurt (55,5 kilometri, diferență de nivel 1.677 metri) și seamănă foarte mult cu un carusel, mergând când în sus, când în jos, grație urcărilor și coborârilor succesive. Ruta mai lungă înglobează complet traseul scurt, dar adevăratele frumuseți pregătite le vei putea constata odată ajuns pe vârfurile Măgura (827m) și Peana. În continuare, după trecerea peste aceste două culmi, pe finalul cursei vei avea de înfruntat aceeași Golgota, care acum va părea mai simplă după aventura prin Pădurea Făget.

Banca Transilvania MTB Marathon powered by Vodafone, în direct la TVR Cluj

publicat 11 Aprilie 2015

Cele peste 850 de persoane care au decis să participe la Banca Transilvania MTB Marathon powered by Vodafone (număr în continuă creștere, apropos) în data de 26 aprilie nu doar că vor avea parte de o experienţă pe care îşi vor dori să o repete, ci vor avea ocazia să apară pe „sticlă” în timpul efortului lor, căci întrecerea de XCM va fi difuzată în direct pe postul local de televiziune TVR Cluj, TVR 3 si TVR International.

Startul va fi înregistrat de către echipele de filmare, dar transmisiunea în direct va începe la ora 11.30 și va dura până la ora 13.00. Camerele vor fi amplasate în mai multe puncte pe traseu: sosire, primul punct de alimentare și crâncenul deal Golgota. De asemenea, sunt mari șanse ca întrecerea să fie comentată de către președintele Federației Române de Ciclism, Carol Eduard Novak.

Cât privește programul starturilor, acesta va fi următorul:

  • ora 10:00 traseul lung
  • ora 11:30 18-29 ani traseul scurt
  • ora 12:00 30-39 ani traseul scurt
  • ora 12:30 40-49, +50, 14-17 ani traseu scurt

Înscrie-te până la 15 aprilie pentru a primit tricoul oficial BT Trail Running și MTB Marathon powered by Vodafone

publicat 6 Aprilie 2015

Nu mai e mult și se apropie weekend-ul plin de mișcare pe care vi-l promitem prin intermediul BT Trail Running și MTB Marathon powered by Vodafone. Oricând te hotărăști să vii alături de noi, ești primit cu mare drag, dar am zis să îți aducem aminte că cei care se înscriu și achită taxa de participare până la 10 aprilie (inclusiv) beneficiază de aceasta la o valoarea redusă (50 de lei). După acea dată, tariful va crește gradual, dar suntem convinși că până atunci vei decide ce ai de gând să faci în weekend-ul 25-26 aprilie.

La fel de important, cine se înscrie și achită contribuția aferentă până la data de 15 aprilie (inclusiv), va primi și tricoul oficial al concursului la care participă, cursa de trail running sau cea de ciclism, în kit-ul de participare, acestea fiind de diferite culori și croieli, speciale pentru femei și pentru bărbați. Te așteptăm!

Iată mascotele BT Trail Running și MTB Marathon powered by Vodafone!

publicat 5 Aprilie 2015

La Banca Transilvania Trail Running și MTB Marathon powered by Vodafone toți iubitorii exercițiului fizic vor avea ceva pe gustul lor. Sportivii de performanță își vor măsura forțele între ei, practicanții recreaționali vor avea ocazia să se autodepășească, pe când copiii vor avea o nouă ocazie să prindă gustul sportului. Dar, dincolo de toate acestea, să nu uităm că suntem datori în primul rând naturii că ne oferă un asemenea cadru unde ne putem pune fizicul la treabă. Tocmai de aceea, ca simbol al Pădurii Făget unde vor avea loc în 25 și 26 aprilie competițiile sportive programate, am ales două exemplare ale unuia dintre cei mai simpatici, inteligenți și plin de viață locuitor al pădurii: veverița. Sperăm că vă place și vă așteptăm la Cluj-Napoca!

URMARESTE-NE!
Parteneri:
Sponsori:
Colaboratori:
Parteneri media: