1 Iunie in natura: Mega Image Kids Race

publicat in 22 Mai 2017

Anul acesta, zilele libere legale s-au aliniat cum știu ele mai bine și au creat mini-vacanța de la începutul lui iunie. Debutul aparține mult-iubitei Zile Internaționale a Copilului, pe care Clujul Pedalează vrea să o cinstească din plin. Astfel, cu ajutorul inimoșilor sponsori care au magazinele mereu pline, invităm copiii și părinții deopotrivă la Mega Image Kids Race!

Pentru două evenimente așa deosebite ca 1 iunie și Mega Image Kids Race, am ales un loc nou de desfășurare a poveștilor noastre în mișcare. Județul Cluj nu duce lipsă de locuri frumoase, iar Cheile Turenilor, de lângă Turda, au un farmec aparte, chiar dacă mai puțin cunoscut. Aflate la doar câțiva kilometri nord de orașul amintit, peisajele asigură cadrul ideal pentru o evadare din cotidian și o experiență sportivă frumoasă. Cheile au o lungime de 1.850 m, iar pereții (înalți de 100-150 m) sunt decorați cu diferite forme carstice: cascade, marmite, peșteri etc. Sunt relativ greu de străbătut. Au fost săpate de Valea Racilor în calcare jurasice și sunt situate între comuna Tureni si satul Copăceni, la mică distanță de drumul european E60, Cluj-Turda.

Întrecerile de 1 iunie vor avea probe de mountain bike și de alergare, pentru copii cu vârstele între 6 și 14 ani, pe trasee bine marcate, amuzante și puțin solicitante, ca să facă succesul încheierii unei competiții cu atât mai dulce. Așadar, vă așteptăm să sărbătorim Ziua Internațională a Copilului în mișcare la Mega Image Kids Race!

Accesul la zona de start se face dinspre satul Tureni.

Distribuie

URMARESTE-NE!
Parteneri:
Sponsori:
Colaboratori:
Parteneri media: